Tel.číslo:

+421233215783

Email:

info@vipnaramky.sk

Zákaznícky servis:

od Po do Pi: 8:00 - 15:00

Objednávka vzorového balíčka

Pri objednávke nad 80 € bez DPH doprava po SR úplne zadarmo!

Naše produkty

Informácie

TOP produkty

Certifikát

SSL Certificate

Pre predajcov

Správa dát

Srdečne vítame predajcov z Európy, Afriky a Blízkeho východu! V súčasnej dobe máme aj to šťastie, že naše produkty možno nájsť vo väčšine častí sveta prostredníctvom našich mnohých skvelých a dobre prosperujúcich partnerov. Vďaka ich spätnej väzbe rozširujeme naše skúsenosti, zatiaľ čo oni získavajú spoluprácu s dôveryhodným a stabilným dodávateľom, na ktorého sa môžu vždy spoľahnúť.

 

Existuje niekoľko možností spolupráce:

  • Nákup väčšieho množstva požadovaných produktov za zvýhodnenú cenu.
  • Druhou možnosťou je evidovať Vaše objednávky v našom systéme za vzájomne dohodnutú cenu a my ich Vášmu zákazníkovi zašleme anonymne alebo v značkovom balení určenom predajcom. Vďaka tomu nemusíte udržiavať sklad ani výrobnú kapacitu, stačí maximálne využiť sieť svojich kontaktov.
  • Treťou alternatívou je dohodnúť sa spoločne na kóde kupónu, ktorý predajca zdieľa so svojimi partnermi. Uplatnením kupónu získajú určitú zľavu a predajca je odmenený podľa počtu uplatnených kupónov.

 

Či už si vyberiete akúkoľvek formu spolupráce, môžete si byť istí, že sa stanete súčasťou férovej a profesionálnej spolupráce.

 

Ak sa chcete stať predajcom, vyplňte prosím nižšie uvedený formulár a niekto z našich pracovníkov Vás bude čoskoro kontaktovať.

 

 

PRIHLÁSENIE PRE PREDAJCU