Tel.číslo:

+421233215783

Email:

info@vipnaramky.sk

Zákaznícky servis:

od Po do Pi: 8:00 - 15:00

Objednávka vzorového balíčka

Pri objednávke nad 80 € bez DPH doprava po SR úplne zadarmo!

Naše produkty

Informácie

TOP produkty

Certifikát

SSL Certificate

Grafický dizajn

My v spoločnosti Wristfield vieme, aká dôležitá je pre Vás kvalita, pokiaľ ide o náramky sme odhodlaní vyrábať iba náramky na zákazku, ktoré sú profesionálnej kvality a úplne vyhovujú našim zákazníkom a spĺňajú ich potreby a očakávania.

Preto si naša spoločnosť NEÚČTUJE žiadne príplatky za návrh náramkov, pretože potreby našich zákazníkov/klientov sú pre nás vždy na prvom mieste.

Radi by sme, aby ste vedeli, aké možnosti sa skrývajú v náramkoch mimo bezpečný vstup a identifikáciu.

Naši profesionálni grafici sú Vám k dispozícii, aby Vám vytvorili dokonalý náramok.

 

Môžete sa na nás obrátiť s akýmkoľvek dotazom, či už sa jedná o náramky TYVEK, plastové alebo vinylové náramky, ale samozrejme ponúkame aj textilné náramky, šnúrky na krk, silikónové náramky.

Proces návrhu:

  1. Najprv si vyberiete najvhodnejší typ náramku.
  2. Pokiaľ ste našli ten najlepší náramok alebo doplnok, ktorý vyhovuje Vašim potrebám, stačí, keď nám poskytnete potrebné informácie, ktoré chcete na náramkoch použiť. Môže to byť názov vašej akcie, miesto, dátum, logá, propagačné logá alebo akýkoľvek druh oznámenia. Čokoľvek si budete priať.
  3. Kontaktujte nás
  4. Pošlite nám svoje nápady a my s vami skonzultujeme potrebné detaily.
  5. Vezmite prosím do úvahy tieto minimálne technické požiadavky. Prijímame iba návrhy vo vektorovom formáte (.ai, .eps, .cdr, .pdf). Pri tlači nemôžeme zaručiť viditeľnosť čiar tenších ako 1 mm.
  6. Po dokončení procesu návrhu Vám zašleme kompletný návrh.
  7. Akonáhle všetko potvrdíte, zaplatíte, všetky návrhy Vám budú vyhovovať, môžeme začať vyrábať náramky na zákazku.

Vidíte, aké je to jednoduché? Pokiaľ máte nejaké otázky, neváhajte sa opýtať a my Vám pomôžeme. Úplne zadarmo!

Tešíme sa, že sa nám ozvete!

 

Prečo je dobré nechať si náramky prispôsobiť?

 

Náramky na zápästie sú doplnky, ktoré sa často používajú na vstup a identifikáciu. Ich prispôsobením budú šité na mieru Vašej udalosti. Môžete na ne pridať vlastný text a/alebo logo, aby ste zaistili, že falzifikáty budú ľahko odhalené a prístup budú mať iba Vaši hostia.

Odporúčame Vám, aby ste si náramky upravili podľa svojich predstáv a vytlačili na ne vlastný text. Pokiaľ budete náramky používať na viacerých akciách, odporúčame Vám vytlačiť ich pre každú akciu v inej farbe. Týmto spôsobom môžete zabrániť vstupu s falzifikátmi alebo skôr použitými náramkami.

Prispôsobiteľné náramky ponúkajú často nevyužívané marketingové možnosti, tak prečo nevyužiť svoje akcie a nepridať vlastnú potlač? Zobrazte svoje logo, slogan, sponzorov alebo čokoľvek chcete. Veľa hostí si náramky uchováva ako spomienku, tak sa postarajte o to, aby si zapamätali aj Vás. Pokiaľ potrebujete ďalšie rady ohľadom prispôsobenia náramkov, kontaktujte nás alebo si prečítajte náš blog.

Všetky návrhy na zákazku pre Vás bezplatne skontrolujeme a pred výrobou ich treba potvrdiť.

 

Poplatky za tlač

V súčasnej dobe máme dve možnosti tlače:

  1. Priority / Expresná tlač
  2. Normal / Štandardná tlač

Priorita vedie k výrazne rýchlejšej výrobe/tlači ako bežný, štandardný režim tlače. Viac informácií si môžete prečítať pri výrobku.