Tel.číslo:

+421233215783

Email:

info@vipnaramky.sk

Zákaznícky servis:

od Po do Pi: 8:00 - 15:00

Objednávka vzorového balíčka

Pri objednávke nad 80 € bez DPH doprava po SR úplne zadarmo!

Naše produkty

Informácie

TOP produkty

Certifikát

SSL Certificate
Blog

EXTRA ZABEZPEČENIE V 2 KROKOCH - S NÁRAMKOM

30.03.2023 13:36

Ako môžete pomocou náramku dosiahnuť vyššiu bezpečnosť? Primárnou funkciou našich náramkov je samozrejme bezpečný prístup a/alebo identifikácia. Týmto spôsobom je vaša akcia úplne bezpečná, pretože naše náramky sú neprenosné (s výnimkou silikónových náramkov a plastových výrobkov s plastovými uzávermi). Nie sú pružné, takže náramok zostáva stabilný (časový interval závisí od výrobku) v stave, v akom ho hosteska pri vstupe nasadí na zápästie.

Spoločnosť Wristfield neposkytne žiadne informácie týkajúce sa dizajnu, farby alebo typu náramkov nikomu inému ako osobe, ktorá zadáva objednávku.

Ak sa stále obávate, že by vám náramky mohol niekto falšovať (napr. väčšie festivaly alebo exkluzívne akcie), druhým krokom je zaobstarať si na náramky UV potlač spolu s bežnou potlačou!

Náramky je možné potlačiť rovnakými alebo rôznymi vzormi pre obe potlače. UV potlač nie je viditeľná ani v prirodzenom či umelom svetle, takže užívateľ náramku nespozná, že je na náramku ďalšia potlač. Platnosť náramkov môžete skontrolovať pomocou prenosnej UV lampy v priebehu niekoľkých sekúnd. .

(Ak nemáte špeciálnu UV lampu, môžeme Vám pomôcť s jej obstaraním.)

Vďaka týmto dvom krokom bude zabezpečenie Vašich náramkov dokonalé a môžete sa uistiť, že na Vašu akciu nemôžu vstúpiť nepovolané osoby. Môžete sa tiež uistiť, že Vaše náramky nebudú sfalšované.


UV tlač má mnoho ďalších výhod. Tieto náramky môžete použiť aj na propagačné účely alebo zlosovanie o ceny. Pokiaľ tlačíte iba určitý počet náramkov s UV potlačou, môžete jednoducho skontrolovať, kto je víťazom. Všetko, čo potrebujete, je niekoľko UV lámp, ktoré zaistia potrebné svetlo pre zviditeľnenie tlače. Tým, že im dáte bezplatný vstup alebo iné ceny, môžete ich prinútiť, aby si náramky nechali až do vašej ďalšej akcie a ukázali tak všetkým svojim priateľom, aké úžasné bolo, že vyhrali. Pravdepodobne tiež pôjdu na ďalšiu akciu a pravdepodobne so svojimi priateľmi, takže budete mať väčší príjem z pitia, jedla atď. Nechcete si nechať ujsť skvelú príležitosť, ako je táto, že?


Viac informácií o našich UV produktoch nájdete tu!