Tel.číslo:

+421233215783

Email:

info@vipnaramky.sk

Zákaznícky servis:

od Po do Pi: 8:00 - 15:00

Objednávka vzorového balíčka

Pri objednávke nad 80 € bez DPH doprava po SR úplne zadarmo!

Naše produkty

Informácie

TOP produkty

Certifikát

SSL Certificate
Blog

AKÝ TYP NÁRAMKU JE PRE VAŠU AKCIU VHODNÝ?

30.03.2023 13:42

Je dôležité si uvedomiť, že primárnou funkciou náramkov je identifikácia, ktorá zaisťuje bezpečný vstup. Avšak všetky udalosti sa líšia. To platí aj pre miesto konania akcie, počasie, dostupný rozpočet a počet účastníkov. Nižšie vám pomôžeme vybrať ideálny náramok pre vašu udalosť.

Náramok Tyvek: základným materiálom je papier vynikajúcej kvality, ktorý je vodeodolný. Jedná sa o najekonomickejšie a najlacnejšie riešenie. Na zápästí vydrží v dobrom stave 2-3 dni (ak bol správne nasadený). Základné farby sú jednofarebné, ale je možné naň natlačiť akýkoľvek vzor alebo text. Lepiaci povrch je určený na jednorazové použitie, čo zaisťuje, že náramok NIE JE prenosný potom, čo bol umiestnený na zápästí. Na tieto náramky môžete písať permanentnými fixami, ale môžeme vyrobiť aj náramky s trblietavou, UV alebo fluorescenčnou (svietiacou v tme) potlačou.

Vinylový náramok: Jedná sa o jeden z našich najodolnejších náramkov. Vrelo ju odporúčame klientom, ktorí plánujú dlhšiu akciu (napr. festival) alebo chcú, aby náramky vydržali dlhšiu dobu. Tieto náramky je možné po nasadení na zápästie potlačiť a NIE JE možné ich prenášať, čo zaisťuje bezpečnosť a identifikáciu pri vstupe.

Textilné náramky: sú nepostrádateľným doplnkom pre viacdenné alebo dlhšie festivaly. Pomocou digitálnej tlače môžeme tieto náramky vytlačiť plnofarebne s ľubovoľnou grafikou podľa vášho výberu, ale objednávky nad 100 000 kusov je možné z ekonomických dôvodov aj tkať, ale najlepšie vizuálne výsledky bezpochyby dosiahnete s digitálnou tlačou. Na rozdiel od našich konkurentov tlačíme na hladké, mäkké textilné materiály, nie na rebrované hrubé a drsné typy. Veľkosť náramku je plne prispôsobiteľná veľkosti zápästia pomocou všetkých 3 dostupných uzáverov, kovových krúžkov, plastových samozatváracích krúžkov a plastových spôn. Najlepšie zabezpečenie poskytujú kovové krúžky, ktoré je možné zaistiť špeciálnymi bezpečnostnými svorkami distribuovanými našou spoločnosťou a nie je možné ich sňať alebo preniesť na inú osobu bez toho, aby došlo k viditeľnému poškodeniu materiálu náramku. Veľmi obľúbené a časté sú aj plastové krúžky, ktoré je možné pripevniť iba dostatočným pritiahnutím na zápästie a zúbky vo vnútri krúžku zabránia jeho zloženiu. Pre tieto krúžky nie je potrebné žiadne ďalšie špeciálne vybavenie a sňatie krúžkov alebo prenesenie náramkov vyžaduje veľké úsilie. Tieto náramky môžeme vytlačiť veľmi rýchlo v priebehu niekoľkých dní, a to výhradne v Českej republike.

Silikonový náramok: Tento produkt je primárne odporúčaný na reklamné účely, pretože je trendy a nosiť môžu, ako dlho chcú. Existuje nespočetné množstvo spôsobov, ako urobiť svoj reklamný produkt jedinečným. Môže byť farebný, razený alebo dokonca rytý. Navyše ich môžete dokonca vyplniť farbami, a tak získať veľmi zvláštny výsledok. Neodporúčame ich používať na identifikáciu alebo vstup, pretože sú prenosné.

Ak sa chcete o našich náramkoch dozvedieť viac, napíšte nám e-mail alebo nám zašlite žiadosť o bezplatnú vzorku!